Afzet slachtlammeren

Verhoog schapenhandel is een handelsbedrijf gespecialiseerd in de afzet van slachtlammeren en -schapen, de hoofdtaak is om de lammeren zo goed mogelijk te verwaarden, zowel in het binnen als buitenland. Dit bedrijf is 35 jaar geleden opgestart door Jaap Verhoog en sindsdien is het is gegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse schapenhandel.

Op dit moment wordt Verhoog Schapenhandel gerund door Lex en Jaap verhoog.

Het bedrijf van Verhoog is gevestigd in Zoetermeer. Hier worden alle lammeren en schapen ontvangen op een erkende Export Verzamelplaats(EVP) en geselecteerd voor de juiste klanten. De (EVP) voldoet aan de laatste regelgeving van alle instanties, zowel de VWA als Profit schaap.

Met klanten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Italië heeft het bedrijf voor alle soorten schapen en lammeren een afzetmarkt gecreëerd.

Verhoog B.V. staat voor continuïteit en vertrouwen en vind het belangrijk alle dieren optimaal te verwaarden. De mogelijkheden worden optimaal benut door de keuze te maken tussen levende export en verkoop van geslachte karkassen. Het uitsorteren is uiterst belangrijk bij ons.

Wekelijks worden er slachtdieren opgehaald bij schapenhouders, voor diverse rassen en kwaliteiten zijn er optimale afzetmogelijkheden. Naast het Rijnlamprogramma worden er veel lammeren opgehaald bij beweidingsbedrijven.

De dieren worden altijd binnen een week betaald. De afrekening wordt opgestuurd met de gewichten, prijzen en eventuele aanvullende informatie om de kwaliteit van de lammeren te verbeteren.